POSLOVODJA GOSTINSKEGA PODJETJA (m/ž)

Restavracija CUBIS (www.restavracija-cubis.si) uspešno deluje od 2009 dalje v enakoimenskem poslovnem centru, lociranem med Kranjem in Brnikom, s preko 300 delovnimi mesti v centru in 1000 delovnimi mesti v poslovni coni Šenčur. 

Usmerjeni smo v ponudbo kvalitetne zdrave prehrane na delovnem mestu, poslovna kosila in smo poznani kot odličen »steak house«. Aktualna situacija nas je pripeljala do okrepitve dostave in »take a way« obrokov, pripravljamo tudi razne jedi in peko za domačo kuhinjo.

Kljub trenutni zahtevni situaciji, zaradi omejene možnosti delovanja v gostinstvu, naša restavracija deluje uspešno: To nam omogoča, poleg našega poslovnega modela, predvsem prizadevna in fleksibilna obstoječa gostinska ekipa 10 sodelavcev, ki so v kuhinji in strežbi strokovno vodeni. 

Ker imamo potencial in vidimo priložnosti (odprtje še ene restavracije v letu 2021 in nato še širitev v Ljubljano), smo se odločili, da v naš tim povabimo izkušen in ambiciozen vodstven kader, ki deli naše prepričanje, da zahtevne situacije ponujajo odlične priložnosti za razvoj.

Prav z namenom razvoja v naše vrste vabimo kandidata (m/ž) za poslovodenje gostinskega podjetja. 

Poleg življenjepisa pričakujemo tudi vaše motivacijsko pismo, ki se odziva na našo strateško usmeritev v razvoj gostinske dejavnosti.

Opis del in nalog:

  • vodenje podjetja z gostinsko dejavnostjo
  • organizacija in planiranje procesov na področjih: kuhinja, strežba, razvoz, catering, take away
  • priprava letnega načrta in programa dela ter sprejemanje ukrepov za izvajanje programov
  • določanje delavnega časa, razporejanje zaposlenih
  • skrb za kvaliteto in neoporečnost pripravljenih jedi
  • skrb za kvaliteto postrežbe
  • spremljanje in ocenjevanje dela zaposlenih
  • skrb za redno tehnično vzdrževanje gostinske opreme in čistočo gostinskih obratov
  • skrb za stroškovno racionalno nabavo surovin in drobnega inventarja
  • izvajanje in pregled mesečnih inventur
  • skrb za stalni napredek in razvoj kuhinje, posodobitve in prilagoditve ponudb (spremljanje konkurence in trendov)
  • mesečno finančno poročanje nadrejenim o poslovanju podjetja 
  • skrb za marketing
  • skrb za ustrezno vsebino na spletni strani podjetja ter ustrezne objave na socialnih omrežij

Pričakovana znanja, izkušnje in kompetence:

  • vsaj 4 leta delovnih izkušenj na vodilnih položajih v gostinstvu
  • zaželena je gostinska izobrazba
  • aktivno znanje angleščine
  • zdrava ambicioznost, pogum, energičnost
  • odlično poznavanje HACCP standarda ter standarda za kontrolo kakovosti živil in jedi
  • obvladovanje kuharskih veščin
  • dobro poznavanje jedi in trendov visoke kulinarike
  • komunikativnost
  • vodstvene izkušnje in sposobnosti
  • organizacijske izkušnje in sposobnosti
  • visoka motiviranost za delo
  • samoiniciativnost in kreativnost
  • nekonfliktnost, samostojnost, prilagodljivost
  • veselje do skupnega uspeha in timskega dela
  • analitična naravnanost in fokus na poslovne priložnosti
  • izrazite socialne kompetence in lojalnost
  • sposobnost prevzemanja odgovornosti
  • nadpovprečna psihofizična kondicija

Ponujamo:

  • redno delovno razmerje za določen čas do dveh let s poskusno dobo 6 mesecev, nato sledi delovno razmerje za nedoločen čas
  • možnost ugodnega najema kadrovskega stanovanja v stanovanjskem naselju z vrtcem v neposredni bližini delovnega mesta
  • delo v poslovno uspešnem in stabilnem okolju skupini Ržišnik Perc   
  • delo v družbeno odgovornem podjetju   
  • znanju, izkušnjam in kompetencam primerno plačilo
  • dodatno stimulativno nagrajevanje za uspešno delo (nagrajevanje iz naslova uspešnega poslovanja podjetja)
  • osebnostni razvoj, stalno strokovno izobraževanje in napredovanje
  • kultura izmenjave strokovnih izkušenj med sodelavci 
  • prijetno delovno okolje in pestro družabno življenje v poslovni skupini Ržišnik Perc

Prijave z vašim življenjepisom vnesite v spodnji obrazec
(Enter applications with your resume in the form below)

Imate že izdelan življenjepis? Pošljite priponko (doc, docx, pdf, jpg, png).
(Do you already have a CV? Send attachment (doc, docx, pdf, jpg, png.)