POSLOVODJA GOSTINSKEGA PODJETJA (m/ž)
Restavracija CUBIS (www.restavracija-cubis.si) uspešno deluje od 2009 dalje v enakoimenskem poslovnem centru, lociranem med Kranjem in Brnikom, s preko 300 delovnimi mesti v centru in 1000 delovnimi mesti v poslovni coni Šenčur.
Usmerjeni smo v ponudbo kvalitetne zdrave prehrane na delovnem mestu, poslovna kosila in smo poznani kot odličen »steak house«. Aktualna situacija nas je pripeljala do okrepitve dostave in »take a way« obrokov, pripravljamo tudi razne jedi in peko za domačo kuhinjo.
Kljub trenutni zahtevni situaciji, zaradi omejene možnosti delovanja v gostinstvu, naša restavracija deluje uspešno: To nam omogoča, poleg našega poslovnega modela, predvsem prizadevna in fleksibilna obstoječa gostinska ekipa 10 sodelavcev, ki so v kuhinji in strežbi strokovno vodeni.
Ker imamo potencial in vidimo priložnosti (odprtje še ene restavracije v letu 2021 in nato še širitev v Ljubljano), smo se odločili, da v naš tim povabimo izkušen in ambiciozen vodstven kader, ki deli naše prepričanje, da zahtevne situacije ponujajo odlične priložnosti za razvoj.
Prav z namenom razvoja v naše vrste vabimo kandidata (m/ž) za poslovodenje gostinskega podjetja.
Poleg življenjepisa pričakujemo tudi vaše motivacijsko pismo, ki se odziva na našo strateško usmeritev v razvoj gostinske dejavnosti.
Opis del in nalog:
- vodenje podjetja z gostinsko dejavnostjo
- organizacija in planiranje procesov na področjih: kuhinja, strežba, razvoz, catering, take away
- priprava letnega načrta in programa dela ter sprejemanje ukrepov za izvajanje programov
- določanje delavnega časa, razporejanje zaposlenih
- skrb za kvaliteto in neoporečnost pripravljenih jedi
- skrb za kvaliteto postrežbe
- spremljanje in ocenjevanje dela zaposlenih
- skrb za redno tehnično vzdrževanje gostinske opreme in čistočo gostinskih obratov
- skrb za stroškovno racionalno nabavo surovin in drobnega inventarja
- izvajanje in pregled mesečnih inventur
- skrb za stalni napredek in razvoj kuhinje, posodobitve in prilagoditve ponudb (spremljanje konkurence in trendov)
- mesečno finančno poročanje nadrejenim o poslovanju podjetja
- skrb za marketing
- skrb za ustrezno vsebino na spletni strani podjetja ter ustrezne objave na socialnih omrežij
Pričakovana znanja, izkušnje in kompetence:
- vsaj 4 leta delovnih izkušenj na vodilnih položajih v gostinstvu
- zaželena je gostinska izobrazba
- aktivno znanje angleščine
- zdrava ambicioznost, pogum, energičnost
- odlično poznavanje HACCP standarda ter standarda za kontrolo kakovosti živil in jedi
- obvladovanje kuharskih veščin
- dobro poznavanje jedi in trendov visoke kulinarike
- komunikativnost
- vodstvene izkušnje in sposobnosti
- organizacijske izkušnje in sposobnosti
- visoka motiviranost za delo
- samoiniciativnost in kreativnost
- nekonfliktnost, samostojnost, prilagodljivost
- veselje do skupnega uspeha in timskega dela
- analitična naravnanost in fokus na poslovne priložnosti
- izrazite socialne kompetence in lojalnost
- sposobnost prevzemanja odgovornosti
- nadpovprečna psihofizična kondicija
Ponujamo:
- redno delovno razmerje za določen čas do dveh let s poskusno dobo 6 mesecev, nato sledi delovno razmerje za nedoločen čas
- možnost ugodnega najema kadrovskega stanovanja v stanovanjskem naselju z vrtcem v neposredni bližini delovnega mesta
- delo v poslovno uspešnem in stabilnem okolju skupini Ržišnik Perc
- delo v družbeno odgovornem podjetju
- znanju, izkušnjam in kompetencam primerno plačilo
- dodatno stimulativno nagrajevanje za uspešno delo (nagrajevanje iz naslova uspešnega poslovanja podjetja)
- osebnostni razvoj, stalno strokovno izobraževanje in napredovanje
- kultura izmenjave strokovnih izkušenj med sodelavci
- prijetno delovno okolje in pestro družabno življenje v poslovni skupini Ržišnik Perc