Kariera

V Ržišnik Perc skupini verjamemo v svoje ljudi. Brez njihove zavzetosti ne bi bilo poslovnega uspeha. In obratno; poslovni uspeh pomeni osebno perspektivo vsakega posameznika. Zdrava ambicioznost, želja po strokovni in osebnostni rasti so značajske poteze vsakogar izmed nas. In tudi del poslovne filozofije. Zato jih znamo tudi ustrezno ovrednotiti in nagraditi.

Danes v Ržišnik Perc skupini sodelujemo strokovnjaki široke palete profilov: arhitekti in oblikovalci, inženirji različnih strok, programerji, ekonomisti in tržniki.

Dovolj pestra druščina, da se lahko morda v njej najdete tudi vi.

Zaposlenim nudimo:

  • interdisciplinarno delo z izkušenimi strokovnjaki različnih strok
  • možnost osebnega napredovanja v večjem kolektivu
  • sodelovanje z mednarodnimi naročniki
  • delo v sodobno opremljenih poslovnih prostorih
  • izobraževanje in usposabljanje
  • organizirano rekreacijo in zdravo prehrano na delovnem mestu
  • pestro družabno življenje
  • delo v družbeno odgovornem podjetju

PROSTA DELOVNA MESTA

KARIERA

Pravilo je preprosto: kdor prispeva k skupnem uspehu, napreduje. Osebna in strokovna rast ni le zaželena - je pravzaprav nuja, če želimo, da se kakovost in strokovnost naših storitev razvija, zato jo načrtno vzpodbujamo.

IZOBRAŽEVANJE

V skupini Ržišnik Perc se zavedamo pomena vseživljenjskega učenja, zato imajo naši zaposleni stalno možnost dodatnega izobraževanja. Kot »razvojni center«, kakor rad reče direktor, je prav znanje dejavnik, ki največ prispeva h končnemu uspehu podjetja.

KADROVSKE ŠTIPENDIJE

PROTIM Ržišnik Perc arhitekti in inženirji v sodelovanju s fakultetami za arhitekturo, elektrotehniko, gradbeništvo, geodezijo in strojništvo vsako leto spomladi razpiše kadrovske štipendije za študente višjih letnikov (od vključno 3. letnika dalje) arhitekture, elektrotehnike, gradbeništva in strojništva.

ŽIVLJENJE V SKUPINI

V Ržišnik Perc skupini se družimo tudi izven delovnega časa. Izobraževanja in razvedrilo v obliki skupinskih izletov je v skupini že preraslo v tradicijo.